Fitter Than Fit tilbyder

Hos Fitter Than Fit tilbydes forskellige træningsformer. Så hver enten du er til eksklusiv personlig træning med fuld fokus på dig og din udvikling, eller du er til holdtræning så hjælper Fitter Than Fit dig på rette vej.

Personlig træning

Styrketræning er en unik træningsform. Alle motionsformer giver mere energi da det frigiver endorfiner, men styrketræning udmærker sig ved, at det er den eneste motionsform hvor hovedformålet er at opbygge kroppen. Styrketræning er derfor for alle, uanset alder, kondition eller skavanker.

Overvejer du styrketræning, men er i tvivl om, hvordan du griber det an?

Jeg tilbyder personlig træning med stort fokus på korrekt teknik, individuelle tilpasninger og træningsforståelse.

Privat træningsstudie

Hos mig foregår træningen i private omgivelser i nyistandsat lokale med helt unikke løsninger. Jeg har brugt meget tid på at håndplukke alt udstyr, så jeg kan sikre et optimalt træningsmiljø. Her er ingen medlemskaber, men udelukkende privat træning med fokus på trygge rammer og plads til alle.

Holdtræning

Far / Barn

For dig der trænger til at komme ud og være social samt holde din træning vedlige mens du er på barsel. Tag endelig dit banr med. Jeg tilpasser træningen til alle niveauer. Høj puls, vægttræning og god energi til dig og tre andre fædre på barsel. Unik mulighed for at være social og aktiv på samme tid.

Gravid / Efterfødsel

For dig der ønsker at styrke din krop under og efter din graviditet. Holdene er et miks af gravide og kvider der er på barsel, da jeg ønsker at skabe et fællesskab, hvor i kan gavne af hinandens erfaringer. Træningen bliver tilpasset efter jeres niveau og babyer er naturligvis meget velkomne. Her er rolige omgivelser og gode rammer til at dele erfaringer, være aktive sammen og pudsle babyer.

55+

For dig der ønsker at styrke din krop og bevægelighed i private rammer med personlig vejledning. Rolige omgivelser med fuld fokus på all round træning, styrke, kondition, balance og smidighed. Sammen skal vi sikre muligheden for en aktiv alderdom, hvor du stadig kan udfolde dig og blive ved med at gøre de ting du holder af.

Firmatræning

For dig og dine kollegaer. Vær med til at skabe større fokus på sundhed og fysisk aktivitet på arbejdspladsen. Tag dine kollegaer under armen og træn sammen i rolige private omgivelser. Her får i en unik mulighed for at sammensætte et mindre hold på maks 4 personer og udvikle jeres fysiske velvære og kollegiale fællesskab på samme tid.

Hvis du har du lyst til at høre nærmere og booke en uforpligtende samtale så kontakt mig nu!