Om Jacob Rosendal

Jacob Rosendal er uddannet personlig træner samt vanecoach og har i mere end 10 år arbejdet med personlig træning, menneskers sundhed og psykiske aspekter.

“Min drivkraft ligger i at hjælpe mennesker med at opnå et mere balanceret forhold mellem kost og motion, som ofte bliver gjort utrolig unuanceret og meget mere kompliceret end det behøver at være. Sundhedsbranchen drukner desværre ofte i pseudovidenskabelig retorik og såkaldte eksperter, der udtaler sig på vejene af dårlig research”.

Uddannelser & kurser

2022
Maxer
Maxer kursus i træningsprogramering
2018
6 Directions
6 Directions kursus
2018
Bachelor
Professions bachelor i ernæring og sundhed
2016
Vanecoach
Vanecoach v. Morten Elsøe & Anne Gaardmand
2015
TRX
TRX Instruktør
2015
Maxer
Maxer Niveau 1 og 2 workshop i bænkpres, squat og dødløft
2014
Personlig træner
Personlig træner, Fitness institute
2014 -
Selvstændig
Mange års erfaring med at træne folk op til de fysiske krav til politiet og Falck

“Jeg har selv gennemgået et større vægttab for en hel del år siden, så jeg ved, hvordan det er at stå på den anden side, og hvilke forhindrende overbevisninger man kan lave for sig selv, når man ikke er tryg ved situationen. Der findes ikke et entydigt svar på, hvordan netop dine mål og drømme bliver til virkelighed, alle mennesker er unikke og vi skal derfor finde ud af, hvilken vej du skal gå.”

Fitter than Fit kan blandt andet hjælpe dig med, at tilegne dig nogle brugbare værktøjer til hvordan du kommer ud af madstress, forholder dig kritisk til hvad du læser, lærer dig at træne på en hensigtsmæssig måde, der får dig i mål på en realistisk, langtidsholdbar og sikker måde. Du vil undervejs opdage hvor simpelt det kan være at spise varieret uden slankekure, restriktioner, og dårlig samvittighed og stadig nå i mål – hvad end dit mål så måtte være.

Hvad er en personlig træner?

Er du havnet her, fordi du søger en personlig træner, vil jeg anbefale dig at bruge 5 minutter på læse den artikel Ninna Skakon og jeg har skrevet netop for at klæde dig bedst muligt på inden du vælger din træner.

God fornøjelse.

Hent artiklen som PDF

Hvis du har du lyst til at høre nærmere og booke en uforpligtende samtale så kontakt mig nu!