Hvad kan du forvente?

Nøgleordet er balance uanset om vi snakker mad, træning eller sundhed generelt er det det vigtigste begreb at forstå. For man kan sagtens leve et sundt liv og have en sund og stærk krop uden at skære elementer ud af sit liv, det handler om balance, der skal være plads til alt. Vi mennesker er utrolig gode til at dele alt op i en falsk dikotomi altså sort/hvid, alt/intet og det er bare sjældent en særlig holdbar tilgang da der er mange vigtige nuancer i mellem.

“Sundhedsbranchen er desværre fyldt med myter og usandheder, som besværliggør det, at leve en sundere livsstil, men sådan behøver det ikke at være. Jeg føler derfor, at det er min vigtigste opgave at hjælpe dig med at navigere i den, så du finder ud af, at det også kan fungere for dig.”

Jacob Rosendal

Livstilsændring er et samarbejde

I et samarbejde med mig lægger jeg vægt på, vi har en god dialog, men vigtigst af alt en tryg relation, hvor det er okay, at man ikke kan mestre alt, første gang man prøver. Jeg er der for at skubbe til din motivation og sammen finde netop de redskaber, der skaber den livstilsændring, der giver mening for dig og dit liv, og som holder hele livet.

I et forløb kommer vi blandt andet til at arbejde med følgende.

Redskaber til at arbejde med vaner med udgangspunkt i dit liv og dine præferencer

Udredning af usandheder i forhold til kost og træning

Forståelse af det psykiske og fysiske som en samlet enhed

Gennemgang af teknik i forskellige øvelser

Hvad kan du forvente?

Med personlig træning hos mig kan du forvente en træner, der brander for sit arbejde, elsker at undervise og konstant gør sit bedste for at holde sig opdateret på den nyeste forskning indenfor kost og træning for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Jeg mener, at styrketræning er vigtigt, hvis du gerne vil holde dig stærk og frisk hele livet, så vi skal finde ud af hvilken type træning, der passer dig.
Træning skal været sjovt, så jeg vil på bedst mulig vis præsentere dig for en masse forskellige øvelser, så du får afprøvet, hvad der virker i praksis for dig.

Hvis du har du lyst til at høre nærmere og booke en uforpligtende samtale så kontakt mig nu!