Fitter than Fit tilbyder

Nøgleordet er balance uanset om vi snakker mad, træning eller sundhed generelt er det det vigtigste begreb at forstå. For man kan sagtens leve et sundt liv og have en sund og stærk krop uden at skære elementer ud af sit liv, det handler om balance, der skal være plads til alt. Vi mennesker er utrolig gode til at dele alt op i en falsk dikotomi altså sort/hvid, alt/intet og det er bare sjældent en særlig holdbar tilgang da der er mange vigtige nuancer i mellem.

Du har sikkert før hørt, at du bare skal gøre dit eller dat for at komme tættere på dit mål, problemet med det er bare ofte, at det ikke handler om du mangler rygrad, du mangler redskaber. Du skal nødvendigvis ikke bare gøre noget, du skal gøre det rigtige, som giver mening for dig, og det kan jeg hjælpe dig med at finde frem til.

Livstilsændring er et samarbejde

I et samarbejde med mig lægger jeg vægt på, vi har en god dialog, men vigtigst af alt en tryg relation, hvor det er okay, at man ikke kan mestre alt, første gang man prøver. Jeg er der for at skubbe til din motivation og sammen finde netop de redskaber, der skaber den livstilsændring, der giver mening for dig og dit liv, og som holder hele livet.

I et forløb kommer vi blandt andet til at arbejde med nedenstående

  • Redskaber til at arbejde med vaner med udgangspunkt i dit liv og dine præferencer
  • Udredning af usandheder i forhold til kost og træning
  • Forståelse af det psykiske og fysiske som en samlet enhed
  • Gennemgang af teknik i forskellige øvelser

Udendørstræning (nyhed)

Har du ikke lyst eller mulighed for at komme i et træningscenter, tilbyder jeg nu også – som noget helt nyt, udendørs træning hvor der vil være mulighed for at træne med mig og mit mobile gym enten i nærheden af Frederiksberg, hvor jeg holder til ellers er der mulighed for, at jeg kan komme til dig, hvis det vil være den bedste løsning.
Ideen opstod under covid-19, hvor jeg har trænet mange klienter udendørs, da centrene var lukket, og det gik op for mange af mine klienter, inklusiv mig selv, hvor dejligt det kan være at træne i det fri, så hvorfor ikke fortsætte med det. I Danmark er der ofte mulighed for at træne udendørs hele året da vejret sjældent bliver så ekstrem at det ikke kan lade sig gøre.

Det er på ingen måde et krav, at man skal være i et center for at opnå rigtig fine resultater, plus for nogle mennesker betyder det alt, at de kan være udenfor, når de har fri og skal træne og det vil jeg gerne imødekomme. Synes du, det lyder interessant så skriv til mig med kontaktformularen her på siden og så finder vi en løsning, der passer dig.

Obs: Pris kan variere alt afhængig af, hvor langt væk jeg skal for at komme til dig.

Hvad kan du forvente?

Med personlig træning hos mig kan du forvente en træner, der brander for sit arbejde, elsker at undervise og konstant gør sit bedste for at holde sig opdateret på den nyeste forskning indenfor kost og træning for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Jeg mener, at styrketræning er vigtigt, hvis du gerne vil holde dig stærk og frisk hele livet, så vi skal finde ud af hvilken type træning, der passer dig.
Træning skal været sjovt, så jeg vil på bedst mulig vis præsentere dig for en masse forskellige øvelser, så du får afprøvet, hvad der virker i praksis for dig.

Hvis du har du lyst til at høre nærmere og booke en uforpligtende samtale så kontakt mig nu!