Fitter than Fit tilbyder

Nøgleordet er balance uanset om vi snakker mad, træning eller sundhed generelt er det det vigtigste begreb at forstå. For man kan sagtens leve et sundt liv og have en sund og stærk krop uden at skære elementer ud af sit liv, det handler om balance, der skal være plads til alt. Vi mennesker er utrolig gode til at dele alt op i en falsk dikotomi altså sort/hvid, alt/intet og det er bare sjældent en særlig holdbar tilgang da der er mange vigtige nuancer i mellem.

Du har sikkert før hørt, at du bare skal gøre dit eller dat for at komme tættere på dit mål, problemet med det er bare ofte, at det ikke handler om du mangler rygrad, du mangler redskaber. Du skal nødvendigvis ikke bare gøre noget, du skal gøre det rigtige, som giver mening for dig, og det kan jeg hjælpe dig med at finde frem til.

Eget privat træningsstudie

Hos mig foregår træningen Private omgivelser i nyistandsat lokale med helt unikke løsninger. Jeg har brugt meget tid på at håndplukke alt udstyr, så jeg kan sikre et optimalt træningsmiljø.

Her er ingen medlemskaber, men udelukkende privat træning med fokus på trygge rammer og plads til alle.

Livstilsændring er et samarbejde

I et samarbejde med mig lægger jeg vægt på, vi har en god dialog, men vigtigst af alt en tryg relation, hvor det er okay, at man ikke kan mestre alt, første gang man prøver. Jeg er der for at skubbe til din motivation og sammen finde netop de redskaber, der skaber den livstilsændring, der giver mening for dig og dit liv, og som holder hele livet.

I et forløb kommer vi blandt andet til at arbejde med nedenstående

  • Redskaber til at arbejde med vaner med udgangspunkt i dit liv og dine præferencer
  • Udredning af usandheder i forhold til kost og træning
  • Forståelse af det psykiske og fysiske som en samlet enhed
  • Gennemgang af teknik i forskellige øvelser

Personlig træning

Styrketræning er en unik træningsform. Alle motionsformer giver mere energi da det frigiver endorfiner, men styrketræning udmærker sig ved, at det er den eneste motionsform hvor hovedformålet er at opbygge kroppen. Styrketræning er derfor for alle, uanset alder, kondition eller skavanker.

Overvejer du styrketræning, men er i tvivl om, hvordan du griber det an?

Jeg tilbyder personlig træning med stort fokus på korrekt teknik, individuelle tilpasninger og træningsforståelse.

Holdtræning

Jeg tilbyder flere forskellige typer holdtræning:

Far/Barn – For dig der trænger til at komme ud og være social samt holde din træning vedlige mens du er på barsel. Tag endelig dit banr med. Jeg tilpasser træningen til alle niveauer. Høj puls, vægttræning og god energi til dig og tre andre fædre på barsel. Unik mulighed for at være social og aktiv på samme tid.

55+ – For dig der ønsker at styrke din krop og bevægelighed i private rammer med personlig vejledning. Rolige omgivelser med fuld fokus på all round træning, styrke, kondition, balance og smidighed. Sammen skal vi sikre muligheden for en aktiv alderdom, hvor du stadig kan udfolde dig og blive ved med at gøre de ting du holder af.

Gravid/Efterfødsel – For dig der ønsker at styrke din krop under og efter din graviditet. Holdene er et miks af gravide og kvider der er på barsel, da jeg ønsker at skabe et fællesskab, hvor i kan gavne af hinandens erfaringer. Træningen bliver tilpasset efter jeres niveau og babyer er naturligvis meget velkomne. Her er rolige omgivelser og gode rammer til at dele erfaringer, være aktive sammen og pudsle babyer.

Firmatræning – For dig og dine kollegaer. Vær med til at skabe større fokus på sundhed og fysisk aktivitet på arbejdspladsen. Tag dine kollegaer under armen og træn sammen i rolige private omgivelser. Her får i en unik mulighed for at sammensætte et mindre hold på maks 4 personer og udvikle jeres fysiske velvære og kollegiale fællesskab på samme tid.

Hvad kan du forvente?

Med personlig træning hos mig kan du forvente en træner, der brander for sit arbejde, elsker at undervise og konstant gør sit bedste for at holde sig opdateret på den nyeste forskning indenfor kost og træning for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Jeg mener, at styrketræning er vigtigt, hvis du gerne vil holde dig stærk og frisk hele livet, så vi skal finde ud af hvilken type træning, der passer dig.
Træning skal været sjovt, så jeg vil på bedst mulig vis præsentere dig for en masse forskellige øvelser, så du får afprøvet, hvad der virker i praksis for dig.

Hvis du har du lyst til at høre nærmere og booke en uforpligtende samtale så kontakt mig nu!